Produse noi

Tractor Kubota M5091 Narrow Power Krawler (93 CP)

Tractor Kubota viticol senilePoza 1 din 3Tractoarele Kubota Narrow sunt acum chiar mai performante decat inainte, oferind 93 CP, ergonomie imbunatatita si multe caracteristici cu valoare adaugata. Kubota a proiectat aceste modele special pentru cei care lucreaza in podgorii, livezi sau oriunde altundeva unde este nevoie de un tractor ingust si compact, cu puterea seriei M.
Datorita amprentei mari a senilelor Power Krawler, greutatea tractorului este repartizata uniform, oferind o mai buna stabilitate, o compactare redusa si deteriorarea minima a solului.
Senilele oscileaza independent. Acest lucru inseamna ca pot traversa cu flexibilitate suprafetele accidentate, mentinand in acelasi timp ambele parti ale tractorului in contact cu solul. 
Tractoarele Seriei M5001 Narrow au 2 valve auxiliare in standard si optiunea de a mari numarul conexiunilor hidraulice fata/spate pana la 5. 
5 conexiuni hidraulice cu control al debitului va permit sa efectuati activitati diverse cu un singur utilaj, folosind pana la 5 unitati de control - simplificand enorm pana si cele mai solicitante activitati. Tractoarele sunt dotate, de asemenea, cu o pompa hidraulica puternica. Capacitatea de pana la 69 l/min. este baza pentru o productivitate si performanta crescute.


Masini recoltat struguri

Masina recoltat struguri 2Poza 1 din 6Strugurii culesi cu grija sunt baza obtinerii de vinuri exceptionale, iar fiecare soi are specificul sau.
De aceea, ERO Grapeliner 6000 este echipata cu un cap de recoltare cu reglaje fine. Numarul si distanta dintre batatoare sunt reglabile, iar si amplitudinea si flexibilitatea acestora sunt ajustabile individual.
In plus, distanta dintre batatoare si frecventa de batere pot fi reglate din cabina, in timpul lucrului.
Sistemul Twin-LockTM asigura masinii tractiunea optima si siguranta in condus, chiar si in terenuri dificile.
Masinile sunt disponibile cu 4 variante de motoare, cuprinse intre 114 - 147 kW/200 CP. Sistemul de taiere face ca aceasta masina sa fie una dintre cele mai performante din piata.