Kubota lanseaza noua serie de tractoare compacte EK1

Tractor Kubota EK1 261 1Poza 1 din 6Kubota a anuntat lansarea noii sale Serii EK1 de tractoare compacte, prima unitate fiind expusa in cadrul Salon Vert Show in Franta, pe 22 Septembrie 2020.
Aceasta serie este rezultatul colaborarii dintre Kubota Corporation si Escorts Limited.

Primul model din gama,  EK1-261, este gandit pentru a satisface nevoile fermierilor mici, dar si ale celor care si-au facut din agricultura un hobby.
Echipat cu un motor de 1318 cc in 3 cilindri, Stage V, care dezvolta 25 CP, K1-261 are un rezervor de motorina de 24 litri, asigurand perioade lungi de lucru intre realimentari.
Acest tractor 4WD este echipat cu o transmisie mecanica cu 9 viteze inainte si 3 viteze inapoi, asigurand o precizie crescuta si adaptabilitatea necesara fiecarei lucrari. Designul economic al manetelor permite schimbarea cu usurinta a vitezelor.
In plus, EK1-261 ofera performante surprinzatoare generate de servodirectia hidraulica si o pompa hidraulica de 20 l/min. Acest sistem hidraulic asigura o reactivitate inalta a incarcatorului si o capacitate de ridicare de pana la 750 kg. Tractorul este dotat in standard cu o valva hidraulica dublu efect si 2 viteze PTO: 540 si 540 eco. 
Platforma plata si spatiul generos al operatorului asigura o zona de lucru functionala si bine proiectata, fiind foarte confortabila la condus. Luminile de drum sunt caracterizate de tehnologia moderna LED. Tractorul este de asemenea echipat cu o trusa de scule, pemtru intretinerea zilnica. 
EK1-261 este singurul tractor de pe piata care ofera si control pozitie, si control efort. Controlul efort ofera operatorului posibilitatea de a face munca de tragere mai usor, fara costuri suplimentare. Cu raportul sau excelent calitate-pret, achizitia acestui nou tractor devine posibila pentru orice buget. 
Tractorul este disponibil cu 3 optiuni de cauciucuri, pentru aplicatii diferite:

• Cauciucuri agricole   
• Cauciucuri pentru gazon   
• Cauciucuri industriale
Proiectat avand ca referinta centrala experienta operatorului, acest tractor va fi disponibil in centrele dealerilor la sfarsitul anului 2020.

Tractorul va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a anului 2020.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0755 40 55 55.