Agriplanta 2019

Agri Alianta va prezenta la Agriplanta o mare gama de tractoare si utilaje Kubota, precum si gama speciala de utilaje pentru viticultura - marcile Ero si Ovlac.
Gama de tractoare include noile serii de tractoare compacte, B si L, cu puteri de la 11 pana la 50 CP si utilajele compatibile, precum si deja consacrata serie M, cu puteri pana la 175 CP. Nu vor lipsi, de asemenea, tractoarele viticole cu roti sau senilate, Kubota M5 Narrow.

Tractoare compacte KubotaPoza 1 din 8

Vor fi de asemenea prezentate utilajele Kubota pentru prelucrarea solului - pluguri, discuri - semanatorile Kubota cu pregatire, pentru paioase si pentru prasitoare, imprastietoarele de ingrasaminte Kubota, precum si utilajele Kubota pentru productia furajera: cositoare, greble, prese pentru balotat.

Noutatile absolute in acest an vor fi regasite in gama de masini pentru tuns gazonul si vehicule utilitare Kubota.

 

Ride On Mowers, masinile pentru tuns gazonul, vor fi prezente atat in varianta de uz rezidential, precum si in varianta profesionala.

RTV X900, ultima generatie de vehicule utilitare Kubota, va este prezentat in varianta camuflaj, dar doritorii il vor putea comanda si in portocaliul Kubota.

Tombola Alpha Bank

Continuand traditia anilor trecuti, si anul acesta aveti sansa de a castiga un tractor Kubota B1241, de 24 CP, participand la tombola organizata de Alpha Bank.

Detalii despre tombola gasiti aici.

Sprijinim invatamantul de profil: USAMV Cluj

Sprijinim în continuare invatamantul agricol: studenții și profesorii de la USAMV Cluj își vor face treaba în targ cu ajutorul unui tractor agricol Kubota M5091, de 95 CP.

Parteneriat cu Frisomat

Anul acesta, prin parteneriatul cu Frisomat, veti putea vedea pe viu ce inseamna sa combini doua produse de calitate inalta: in hala Frisomat se va simti ca la el acasa noul Kubota M135GX-IV, de 143 CP.