Tractor Kubota M7

M7 - Noua gama de tractoare Kubota de 130, 150 si 170 Cai Putere

Performanţă japoneză la cel mai înalt nivel, pentru o agricultură inteligentă şi eficientă.

Kubota si-a completat gama de tractoare cu trei noi modele din gama M7, destinate agriculturii si fermelor de animale: M7-131 (130 CP), M7-151 (150 CP) si M7-171 (170 CP).

Cu un ampatament lung si o putere de ridicare mare, de peste 9 T, noul tractor M7 are o echipare completa: punte fata suspendata, sistem de franare hidraulic si pneumatic, 4 trepte pentru priza de putere pentru mai mult comfort. Cabina cu 4 stalpi este cea mai mare din piata.

Pentru fiecare model, sunt disponibile 3 variante (Standard, Premium, Advanced) permitandu-va sa alegeti, de exemplu, transmisie continuu variabila, cabina cu suspensie pneumatica, conexiune ISOBUS etc.

Seria M7 vine cu sisteme integrate de control al motorului, transmisiei, functiilor hidraulice si al implementurilor. Tractoarele sunt echipate, de asemenea, cu sistem automat de ghidare.

Investitiile constante in tehnologie ale japonezilor de la Kubota au facut ca precizia in lucru sa fie accesibila tuturor utilizatorilor, printr-un sistem de operare prietenos.

Caracteristici:

  • Motor japonez Kubota V6108

  • Transmisie la alegere: KVT - continuu variabilă sau POWERSHIFT - cu 24 viteze faţă/ spate

  • Capacitate mare de ridicare; pompă cu debit de până la 110 L / minut

  • Rezervă de putere Power Boost

  • Norma de poluare TIER IV

Despre Kubota Tractor Corporation

Kubota Corporation este un si producator de tractoare si echipamente grele cu sediul in Osaka, Japonia. Una dintre contributiile sale notabile a fost la construirea de Arca Solar. Compania a fost infiintata in 1890.

Compania activeaza in diverse sectoare economice, producand pe langa tractoare si utilaje agricole si motoare, echipamente pentru constructii, automate, tevi, supape, fonta, pompe si echipamente de purificare a apei, de tratare a apelor uzate și aer conditionat.