Noua Serie Kubota M7003

KUBOTA LANSEAZA SERIA DE TRACTOARE M7003

M7003 2LRPoza 1 din 2In urma succesului inregistrat de tractoarele seria M7, Kubota lanseaza seria M7003

Cele mai noi masini Kubota, proiectate sa satisfaca cerinţele clienţilor nostri moderni.

Kubota, unul dintre principalii producatori mondiali de tractoare si utilaje agricole, anunţa lansarea seriei de tractoare M7003, care va fi disponibila pentru vanzare in primul trimestru al anului 2020. A treia generaţie de tractoare soseste pe piaţa mult mai devreme decat se estimase, ca rezultat al progreselor tehnologice recente si al succesului continuu inregistrat de seria M7002. Noua tehnologie a fost dezvoltata pentru a raspunde accentului tot mai mare pus pe durabilitate, precum si nevoii de masini care sa raspunda cerintelor fermierului modern.

Seria M7003 va fi dotata cu motorul de ultima generatie stage V Kubota, cu eficienta si fiabilitate crescute, are 3 niveluri de putere – 130 CP, 150 CP si 170 CP max. la 1900 RPM, si un power boost suplimentar de 5-20 CP. Noul pachet include un dispozitiv depoluant, cu tehnologie DPF si SCR pentru a reduce emisiile NOx. De asemenea, motorul are un interval extins de curatare a filtrului de particule, de la 3000 la 6000 de ore, pentru a imbunatati performantele de intretinere.

si aceste noi modele vor fi echipate cu doua tipuri de transmisie, KVT si Powershift. Modelul Powershift vine cu o functie numita Xpress restart. Aceasta functie controleaza ambreiajul principal prin activarea pedalei de frana. Operatorul poate opri tractorul fara a folosi pedala ambreiajului, asigurandu-se astfel confortul si productivitatea maxime. In mod special, lucrul cu incarcatorul frontal devine astfel mult mai confortabil si usor.

in plus, seria M7003 va avea o transmisie hidraulica, cu Sistem de Control Multi Speed. Aceasta poate fi setataconform lucrarii efectuate si specificatiilor de viteza, crescand manevrabilitatea si usurand si mai mult controlul.

Alte dotari cheie includ:

Tehnologia TIM

- Tehnologia TIM (Tractor Implement Management) este un sistem de comunicatie bi-directional care permite utilajului sa controleze automat functionalitatile tractorului, la cerere.

- Tehnologia TIM optimizeaza eficienta si calitatea combinatiei tractor – utilaj.

Functia “Swap valve”

- Disponibila pe toate monitoarele K de 7” si monitoarele K Pro de 12’’ instalate pe M7003.

- Functia swap permite alocarea din monitor a butoanelor corespunzatoare valvelor din spate, dupa preferinte, fara a mai fi nevoie de mutarea furtunurilor hidraulice.

Aer conditionat si oglinzi incalzite electric sunt disponibile ca optiuni

Optiuni extinse de lumini

- Seria M7003 include 3 niveluri diferite de configurare a luminii, inclusiv full LED:

Mel McGlinchey, VP Marketing, Tractor Business Unit al Kubota Holding Europe: “Seria M7003 este construita pe succesul predecesoarei sale, seria M7002, si atinge un nou si foarte inalt nivel de performanta. Aceasta nouaserie utilizeaza recentele progrese tehnologice pentru a creste si mai mult durabilitatea si performanta motorului si pentru a imbunatati manevrabilitatea si eficienta tractorului. La Kubota, ne mandrim cu capacitatea noastra de a intelege si livra clientului nostru ceea ce acesta isi doreste si ceea ce are nevoie. Dezvoltarea seriei M7003 este o dovada in acest sens.”