KUBOTA M6002 - O NOUA SERIE DE TRACTOARE

Tractor Kubota M6 3Poza 1 din 10Kubota anunta cu mandrie lansarea noii sale serii de tractoare, M6002.

Tehnologia noii serii M6002 acopera atat preocuparea crescanda pentru sustenabilitate, cat si nevoile fermierilor moderni. Primul tractor a fost prezentat la FIMA 2020, Targul International de Masini Agricole ce a avut loc in Zaragoza, Spania, intre 25-29 februarie 2020. Dezvoltat integral de catre specialistii Kubota, acest nou tractor reprezinta o solutie puternica pentru nevoile crescatorilor de animale si ale fermelor mixte.
Revolutionara serie 6002 vine cu trei modele de tractoare: M6122, M6132 si M6142.

Seria M6002 este echipata cu motorul 6018 in 4 cilindri, fiind dotat cu tehnologia de ultima ora Stage V de la Kubota, care mareste atat eficienta, cat si fiabilitatea. Seria este disponibila in trei variante de putere, 121 CP, 131 CP and 141 CP, cu un plus de putere de 20 CP pentru operatiunile de transport. Noul motor are un interval extins de curatare a filtrului de particule diesel (DPF), de la 3000 la 6000 de ore, pentru a creste performantele in intretinere. In plus, este dotat cu un rezervor mare de combustibil, de 230 litri, extrem de util in zilele lungi de lucru.
Transmisia este complet noua.
Seria M6002 este dotata cu o transmisie powershift cu 8 trepte, cu reglare progresiva a schimbarii vitezelor, proiectata pentru viteza mare si capacitate mare de remorcare. Aceste modele powershift includ noua functie Xpress restart, cu ajutorul careia operatorul poate controla direct ambreiajul principal prin apasarea pedalei de frana, permitand astfel oprirea tractorului fara a mai actiona ambreiajul si asigurand maxim de confort si productivitate.
Cabina spatioasa a noilor tractoare se distinge prin calitatea ei atat la exterior, cat si la interior.
Aceasta este dotata cu o cotiera moderna cu joystick multifunctional integrat pentru controlul inversorului, memorare turatii motor, controlul sistemului de ridicare in trei puncte si modul de schimbare automata a vitezelor. Consola laterala ergonomica ce incorporeaza manetele principale este amplasata in partea drepta a scaunului soferului si la acelasi unghi cu cotiera, pentru confort maxim. Trapa larga ofera vizibilitate optima, utila mai ales in timpul lucrului cu incarcatorul frontal. Tractoarele sunt dotate in standard cu 10 lumini de lucru LED, cu optiunea de a adauga inca 6, de asemenea LED, pentru acoperire de 360º. Nu in ultimul rand, cabina cu suspesie mecanica este echipata cu un scaun Premium Grammar cu perna de aer, pentru cel mai inalt nivel de confort. 
Noile axe heavy duty fata si spate va permit viteze de deplasare ridicate in conditii de incarcare mare si lucrul cu incarcatorul frontal. Sistemul Bi-speed Kubota, inclus in dotarea standard, permite o raza de viraj de 4.5 metri, facand din M6002 cel mai bun tractor pentru lucrul in spatii inguste.
Mai mult, seria M6002 ofera performanta suplimentara gratie servodirectiei cu pompa CCLS (Closed Center Load Sensing) cu debit de 115l/min, care creste reactivitatea tractorului.Seria M6002 are o putere de ridicare impresionanta, de 7000 kg pentru a putea opera toate utilajele cu maxim de productivitate si eficienta. 
Alte dotari cheie includ:

  • Binecunoscutul monitor ISOBUS K-Monitor 7” (optional)
  • Autoghidaj pentru productivitate crescuta (optional)
  • PTO 540/540E/1000/1000E in standard.
  • Activare control Auto modulare pentru un start usor si lin
  • Buton activare PTO pe aripa spate sau direct din cotiera.
  • Sistem overdrive pentru consum redus de combustibil si nivel scazut de zgomot la 40km/h si 1640 RPM.
  • Mod de schimbare automata a vitezelor.
  • Oferta larga de incarcatoare frontale: 5 modele, incepand cu segmentul Utility si incheind cu cel Premium

Tractorul va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a anului 2020.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0755 40 55 55.