Certificare AEF pentru sistemul TIM Kubota

M7003 Studio Side4Poza 1 din 2Sistemul TIM Kubota - Tractor and Implement Management va primi certificarea AEF

(16 Iunie, 2020)

Kubota este primul producator de tractoare care va primi renumita certificare AEF pentru sistemul TIM implementat pe tractoarele din seria M7003 Premium KVT presele de baloti din seria BV5xxx. In camp, acest sistem va permite tractoarelor Kubota M7003 sa comunice cu utiliajele certificate AE, permitand presei de baloti dotate cu sistemul TIM sau altui utilaj certificat Aef sa controleze functiile tractorului, cum ar fi: PTO, sistemul hidraulic si viteza de deplasare.
AEF (Agricultural Industry Electronics Foundation) a anuntat recent ca atat presa cat si tractorul M7003 produse de Kubota au primit certificarea pentru testul de conformitate TIM. AEF, in calitatea sa de organism international dedicat inovatiei tehnologice in domeniul utilajelor agricole este mandatata sa testeze si sa controleze respectarea de catre producatori a protocolului de certificare TIM.
Sistemul TIM Kubota (Tractor Implement Management) permite comunicarea bilaterala intre tractor si utilaje, permitandu-le sa lucreze in armonie perfecta si reducand posibilitatea aparitia erorilor umane. Mai mult, tehnologia TIM are capacitatea de a creste confortul soferului, efectuand in mod automat actiunile repetitive din procesul de balotare si transmite informatii catre tractor in timp real, astfel incat operatoru nu mai trebie sa verifice etapele de lucru pentru a incheia balotarea. Odata ce a fost atins diametrul ideal al balotului, tractorul se opreste si balotul este eliberat, pastrand in permanenta acelasi nivel de presare, pentru baloti de inalta calitate.
Kubota este membru de baza al AEF printr-una dintre companiile din grup, Kverneland, producatorul de echipamente care apartine Grupului Kubota, dedicat modernizarii echipamentelor agricole. Dupa inaugurarea Centrului European de Inovatie Kubota, Grupul Kubota a preluat rorlul de membru de baza al AEF.

Despre AEF
AEF a fost constituita in 2008 de catre sapte producatori de masini agricole cu operatiuni globale. Organizatia isi propune construirea unei platforme pentru electrificarea si controlul electronic al masinilor agricole. In acest moment, AEF are 11 membri de baza si 20 de membri generali.
https://www.aef-online.org/home.html

Despre Kubota Corporation
Inca din 1890, Kubota Corporation este un producator de top in domeniile agricol, al gazonului, fanului, echipamentelor si motoarelor industriale. Cu sediul central în Osaka, Japonia, si birouri in peste 110 tari din America de Nord, Europa si Asia, Kubota a obtinut in 2019 venituri de 17,6 miliarde de dolari. Desi echipamentele agricole reprezinta linia principala de produse Kubota, compania detine de asemenea un portofoliu diversificat de produse dedicate altor industrii, inclusiv: sisteme de filtrare a apei la nivel de oras, irigatii, conducte, acoperisuri, constructii civile si valve subterane mari.

Misiunea noastra
Misiunea noastra, „For Earth, For Life“, vorbeste despre angajamentul nostru fata de conservarea mediului natural al pamantului, ajutând in acelasi timp la productia de alimente si alimentarea cu apa, vitale nevoilor unei populatii mondiale in continua crestere. Aceasta misiune se realizeaza de fiecare data cand un tractor Kubota lucreaza pamantul pentru a produce alimentele care sustin viata, sau cand echipamentele noastre de constructie excaveaza pentru a crea retele de transport al apei sau pentru a oferi adapost.
Pentru mai multe informatii despre Kubota, vizitati www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la 0755 40 55 55.