Noutăți

Demo Show Moldova - demonstratie combine

Editia a II-a a Demo Show Moldova, organizat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Masini Agricole din Romania (APIMAR ) in colaborare cu DLG Intermarketing, va avea loc si in acest an in localitatea Horia, judetul Neamt, la Liceul Tehnologic „Ion Ionescu de la Brad”.

Va asteptam cu drag pe 18 octombrie pentru a vedea la lucru combina ROSTSELMASH RSM 161, echipata cu header de porumb Argus, de 8m.

citește articolul


Tractor Kubota M5

Tractor Kubota M5Poza 1 din 6 Noua gama de tractoare Kubota, de 95 CP si 113 CP
În proiectarea acestei game inovatoare, Kubota s-a concentrat pe aspectele fundamentale ale tractorului, care permit îndeplinirea cu succes a sarcinilor din câmp, de zi cu zi. Printre acestea - confortul la condus, uşurinţa în operare, versatilitatea şi manevrabilitatea. Astfel, noua serie M5001 aduce îmbunătăţiri semnificative în toate aceste puncte de interes, pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale clienţilor săi şi pentru a creşte, în acelaşi timp, eficienţa în exploatare.

Seria M5001 impresionează cu noile sale funcţii şi eficienţa crescută aduse de tehnologia diesel de vârf deţinută de Kubota. Compania japoneză este primul producător care a reuşit să încorporeze un CRS (Common Rail System) echipat cu catalizator pe baza de uree (SCR), un sistem care să recircule gazele de eşapament cu răcire pe bază de apă (EGR), un filtru de particule diesel (DPF) şi un oxidator catalitic diesel (DOC). Armonizarea acestor tehnologii optimizează performanţa individuală a fiecăreia în parte şi reduce consumul de putere. În plus, motorul cu 16 valve îndeplineşte cu stricteţe toate cerinţele de control al emisiilor impuse la nivel European prin Faza 4.

citește articolul


Kubota-Dunkerque

115.000 mp, 140 de noi locuri de munca si o investitie de peste 40 milioane de Euro - Kubota a inceput productia tractoarelor de 130-170 CP in noua sa fabrica situata aproape de orasul-port Dunkerque, pe coasta de nord a Frantei.

Nu se intampla des ca o noua fabrica de tractoare sa fie deschisa oficial in Europa de Vest. Dar asta e exact ceea ce sa intamplat in nordul Frantei in toamna aceasta, cand producatorul japonez Kubota a deschis sampania (si Sake-ul) si a invitat jurnalistii si demnitarii la startul oficial al productiei.

citește articolul